fredag den 20. april 2012

Ny trend: Motionsnetværk!

Motionsnetværk er på vej frem, og vi kommer til at se rigtigt meget til dem i de kommende år.
Som jeg også udtaler i "I Form"  6/2012, så; "Al respekt for lækre konferencefaciliteter; Motion kan noget, som selv de smarteste PowerPoint-præsentationer og nydesignede mødelokaler ikke kan".

Motion - det at bruge kroppen - sætter os mere frie, og gøre os mere kreative og umiddelbare. Samtidig gør det, at vi er sammen på en anden måde, at vi er mere åbne over for at bruge hinanden - den ene hjælper måske den anden med løbeteknikken, mens den anden så giver input tilbage om gode styrketræningsøvelser i forhold til løb osv. Og netværk handler jo netop om både at give og tage. Sørg for at der er en balance i netværket - byd ind med det du kan og modtag hjælp, der hvor du har brug for det!

Motionsnetværk er ikke formaliseret - endnu - måske bliver de det også, som så mange andre netværksformer.
Så indtil videre er mit råd, hvis du er interesseret i et motionsnetværk, så find nogle, der deler din interesse for motion/en specifik sport/udfordringer indenfor et motionsområde, og etabler så et netværk. Det er vigtigt at I er enige om, at I ikke behøver at være/blive venner, men at I mødes om jeres interesse, giver den gas på jeres events, og at I ikke hverken undervejs eller bagefter behøver at pleje relationen. Lad det at arrangere jeres events gå på tur, sæt en økonomisk ramme, aftal antal events pr. år og rammerne for jeres events, så er I godt igang...
Hvis du ønsker at læse om et spændende motionsnetværk og mere om mine tanker omkring motionsnetværk - vil jeg anbefale artiklen "Vi flytter grænser, hver eneste gang vi mødes" på side 75-77 i I Form 6/2012 (12/4-2/5)

God fornøjelse med dit motionsnetværk!

Ingen kommentarer: